Как да приемаме Anadrol и с какво да го съчетаваме

Какво е Анадрол?

Постигането на резултати при употребата на хранителни добавки с азотен оксид зависи от това каква част от формулата може да абсорбира и използва тялото. Таблетките, обикновените капсули и праховете са познати като бавни и слабо ефикасни форми.
На тялото му е необходимо повече време да ги разгради и още по-зле, част от хранителните вещества в тях въобще няма да могат да се използват. Получавате някакви резултати, но те са далеч от онова, което наистина можете да изпитате.
Употребата на модерни, бързо усвояващи се течни капсули елиминира всички тези негативни фактори. Предварително разтворените и втечнени молекули, които стимулират производството на азотен оксид, навлизат бързо в кръвообращението без да претърпят някаква структурна промяна и моментално започват своето действие.
Гореописаният процес позволява на Анадрол бързо да изстреля към клетите хиляди милиграми молекули Anadrol етил естер, които да произведат азотен оксид. Формулата е подсилена и с допълнителни вещества като R-липоева киселина, истински Бета аланин, силен рутаекаприн и L-норвалин. Ана разширява мускулите, изпълва ги и прави вените като корабни въжета.
A етил естер дихлорид. Anadrol - Anapolon е условно заменима аминокиселина, която служи като прекурсор за азотния оксид. Увеличените нива на азотен оксид водят до повишен обем кръв, която се влива в мускулите, разширява кръвоносните съдове и позволява до мускулните клетки да достигнат повече хранителни вещества. 

Приемът на Anadrol - Anapolon от Fitnes Mania  завишава и нивата на растежните хормони, което допълнително спомага да се оползотвори потенциала на тялото за хипертрофия. Anadrol - Anapolon увеличава силата като в същото време предотвратява катаболните ефекти и спомага за синтеза на протеин в мускулите. Anadrol - Anapolon етил естер дихлорид е с по-висока биологична активност форма на Anadrol - Anapolon. Много експерти смятат, че превъзхожда дори Anadrol - Anapolon алфа кетоглутарат, както и останалите форми на Anadrol - Anapolon. R-липоева киселина. Липоевата киселина повишава усвояването на глюкозата като премества GLUT4 (глюкозен транспортьор) по-близо до плазмената мембрана, което осигурява повече енергия при интензивни тренировки. Това повишава и притока на хранителни вещества към мускулите и увеличава нивото на азотен оксид. Когато се намира във „R” форма, липоевата киселина има много по-висока биологична активност, отколкото синтетичната си форма.
Бета-аланин. Приемът му играе важна роля в интензивни спортове, където млечната киселина се натрупва вследствие на тежките физически дейности. Когато навлиза в мускулните клетки, бета-аланинът контролира синтеза на карнозин, който се асоциира с повишеният капацитет да се буферират водородни йони, забавящи умората. Това намалява и потенциалното намаляване на pH, което също влияе върху умората.
Рутаекаприн – той спомага да се стимулира освобождаването на азотен оксид и подсилва доставянето на хранителни вещества към работещите скелетни мускули. Има и силен противовъзпалително въздействие, което предпазва мускулите при изключително тежки тренировки.

Защо Anadrol?

·         Повишава силно производството на азотен оксид
·         Осигурява силно мускулно разширение и напомпване, като до мускулите достигат повече хранителни вещества
·         Повишава енергийните нива
·         Оптимизира способностите на тялото да изпада в състояние на хипертрофия
·         Намалява натрупването на млечна киселина в мускулите и забавя умората

Как се приема Anadrol?

За най-добри резултати приемайте Anadrol - Anapolon (Анадрол) ежедневно и винаги бъдете добре хидратирани.
В тренировъчни дни приемайте 4 капсули (1 доза) с 200-250мл вода около половин час преди физическо натоварване и 1 доза преди вечерята.
Вземайте по 4 капсули (1 доза) с 200-250мл вода 30 минути преди закуската и 1 доза преди вечерята.

Колко дози има в опаковката?

При предлагания Анадрол във Фитнес Мания има средно по 45 дози (по 4 капсули) в опаковката от 180 капсули.
Достатъчни за 22 дни (по 2 дози дневно).